Wijnabonnement

Gemak dient de mens! Wil je wel lekkere wijnen drinken, maar heb je geen zin om telkens wijn uit te zoeken en te bestellen? Of te moeten bedenken welke wijn je wilt kopen? Neem dan gewoon een 4-seizoenen Wijnabonnement van Piemonte Import!

Laat je 4 x per jaar verrassen door een selectie van heerlijke wijnen uit het assortiment. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens voordelig: op de abonnement krijg je korting op de wijnen + altijd gratis thuisbezorgd ! Je ontvangt je wijnpakket telkens aan het begin van het seizoen, dus ongeveer in april, juli (voor de schoolvakanties), oktober en december (voor de feestdagen). En als je in de week van uitleveren toevallig niet thuis bent kan je dat van te voren aangeven, dan wordt er in onderling overleg een ander moment gekozen.

De abonnementen voor (rest 2017 en) 2018 :

Ieder kwartaal wordt het pakket samengesteld uit het reguliere assortiment (dus geen restanten), die op het moment van leveren dus nog voorradig zijn, zodat je ze eventueel kan nabestellen als je ze lekker vindt. Het standaard abonnement bestaat uit een pakket van 12 flessen per kwartaal. Naast het standaard pakket kan je ook kiezen voor een kleinere variant (Small) van 6 flessen, of juist een extra groot pakket (Large) van 18 flessen per kwartaal. Meestal zitten er 4 tot 6 verschillende wijnen in het standaard pakket; bij het kleine pakket zijn dat er meestal 3 of 4 en bij het grote pakket 6 of meer. Van wijnen die je minder vaak drinkt zoals bv bubbels of dessertwijnen wordt meestal gekozen voor minder flessen. Afhankelijk van je pakket krijg je dus meestal 2 of 3 flessen per wijn, en soms 1 fles. Uiteraard worden wijnen gekozen die passen bij het seizoen.

Er zijn daarnaast 2 versies van het abonnement:

- het Standaard abonnement met voornamelijk betaalbare wijnen uit het assortiment (van ca. € 7,50 tot € 14,50 euro per fles; gemiddeld ca € 12,50).

- en het Luxe abonnement waarin voornamelijk wijnen uit de prijsklasse van ca € 12,50 tot € 25 per fles (gemiddeld ca € 17,50).

Inhoud en Kosten :
De pakketten bestaat uit bij het seizoen passende wijnen en is wordt samengesteld uit het hele assortiment (dus rode en witte wijn, rosé, mousserend en zoet). Er worden geen restanten in het pakket gedaan, alle wijnen zijn op het moment van versturen nog normaal bestelbaar.

Abonnement \ Kosten per kwartaal

Standaard

Luxe

S6 flessen p/kw

€ 67,50

€ 92,50

Normaal: 12 flessen p/kw

€ 135,-

€ 187,50

L – 18 flessen p/kw

€ 190,-

€ 267,50


De Voordelen :

 • Makkelijk - je hoeft niets te doen, je krijgt het pakket vanzelf thuisgestuurd, je hoeft nergens aan te denken.
 • Voordelig - je krijgt korting van 7,5% bij een klein pakket tot zelfs 15% bij een groot pakket op de wijnen in het pakket. En elk pakket wordt GRATIS thuisbezorgd (zelf ophalen mag natuurlijk ook, dan krijg je een leuk extraatje)
 • Bij een abonnement kan je zonder verzendkosten extra flessen mee laten verzenden
 • Verrassend ! - Het is elke keer weer een verrassing wat je krijgt, en je proeft wijnen die je zelf misschien niet zo snel zou bestellen.


De Voorwaarden - hoe het werkt :

 • Bij een abonnement krijg je 4 x per jaar een wijnpakket; in de maanden maart, juni, september en december. Er kan op elk moment van het jaar gestart worden.
 • De korting c.q. waarde van een pakket geldt als gemiddelde over een jaar; dit kan per afzonderlijk pakket iets afwijken
 • Als abonnee kan je 4 x per jaar zonder verzendkosten andere wijnen meebestellen. Die worden dan tegelijkertijd met het abonnementspakket verzonden/afgeleverd.
 • Het pakket wordt gratis bezorgd in heel Nederland.
 • Voor België geldt een toeslag op de verzendkosten van € 25,- per jaar.
 • Een abonnement wordt telkens afgesloten voor 1 jaar. Aan het eind van dat jaar wordt je gevraagd of je het komende jaar weer een abonnement wilt. Zonder bericht stopt het abonnement automatisch aan het eind van het jaar.
 • Bij aanmelding ontvang je een factuur voor het abonnement. Deze moet voor de verzending van het 1e pakket zijn betaald.

Nog vragen? Wensen? Neem even contact op en bel of mail !