Bestellen en bezorgen

Piemonte Import is importeur & groothandel en heeft dus géén winkel. Onze wijnen worden aan de Horeca en aan diverse wijnwinkels in heel Nederland geleverd. Maar particulieren en bedrijven kunnen wel ook gewoon wijn bestellen! Deze wordt dan bezorgd of op afspraak afgehaald bij het magazijn.

- GRATIS BEZORGD IN HEEL NEDERLAND AL BIJ EEN BESTELLING VANAF € 100,-

IN DE REGIO (ARNHEM-OOSTERBEEK-VELP-ROZENDAAL) GRATIS BEZORGING VANAF 6 flessen of € 50,-

 

Bij kleine bestellingen wordt daarvoor een bijdrage in de kosten van 8,95 in rekening gebracht.

Bestellen van wijn kan vanaf 1 fles maar bij voorkeur vanaf 3 flessen een meervoud daarvan (bij bv 4 of 5 flessen is er een groter risico op breuk bij verzenden vanwege de lege vakken). Bestellen mag gemengd, dus dat hoeven niet flessen van dezelfde wijn te zijn.
Grappa kan ook vanaf 1 fles besteld worden, en kan vaak ook samen met wijn verzonden worden. Bijzondere flessen, bv vierkante of grote flessen, kunnen niet samen met wijn en moeten apart verzonden worden; hiervoor worden dan meestal aanvullende verzendkosten in rekening gebracht. Ook kunnen kistjes e.d. niet mee verzonden worden in de verzenddozen; op verzoek kan die meestal wel in aangepaste doos verzonden worden

De vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW en af magazijn (dus excl. verzending/bezorging).

Het afhalen van bestellingen bij het magazijn kan ook, maar alleen op afspraak (bel of mail eerst) - er is geen winkel dus niet altijd iemand aanwezig!

 

Bestellen:

Bestellen kan eenvoudig door een email te sturen naar piemonte.import[at]gmail.com (haken vervangen door @), of te bellen of appen naar 06 44474255. Uiteraard kan je ook eerst contact opnemen om informatie of advies vragen.

Een bestelling wordt altijd per email bevestigd, waarbij je de factuur ontvangt. Als een wijn onverhoopt niet op voorraad is krijg je dat gelijk te horen.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling normaal gesproken binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden of bezorgd. Het is daarbij mogelijk om aan te geven op welke dag of tijdstip het (niet) mogelijk is het pakket in ontvangst te nemen; voor zover mogelijk wordt daar rekening mee gehouden.
In de meeste gevallen wordt verzonden met Flespakket (PostNL) of Vinologix (DPD); deze bieden vaak de mogelijkheid tot kiezen bezorgdatum, tijdstip of afhaallocatie. Als op verzoek bv avond- of spoedlevering gewenst is wordt de eventueel door de pakketdienst gerekende toeslag in rekening gebracht.


Bezorgkosten:

  • vanaf een bestelling van minimaal € 100,- wordt in heel Nederland gratis bezorgd. In de omgeving Arnhem / Oosterbeek / Velp / Rozendaal is bezorging gratis vanaf 6 flessen of € 50,-.

  • Bij een kleinere bestelling of bestelbedrag wordt een bijdrage in de verzend- en bezorgkosten in rekening gebracht van € 8,95

  • Magnums of groter en sommige afwijkende flessen (bv bepaalde grappa's) moeten meestal apart verzonden worden; hiervoor worden de extra verzendkosten van € 8,95 in rekening gebracht. Dit geldt bv ook als bijzondere verpakkingen zoals kistjes opgestuurd moeten worden; als er niet specifiek naar gevraagd wordt worden flessen zonder kist of verpakking verzonden.
  • Voor het afleveren van bestellingen in België geldt een toeslag van € 5,- per verzenddoos van maximaal 18 flessen. Bestellingen vanaf € 200,- worden daar gratis afgeleverd.