Routebeschrijving

Sinds voorjaar 2017 is het magazijn verhuisd naar de deel (voormalige stal) van de monumentale boerderij op het landgoed Lichtenbeek, dat sinds 2016 samen met het woonhuis gehuurd wordt.

Het adres is:

Piemonte Import
Amsterdamseweg 461
(witte boerderij op landgoed Lichtenbeek)
6816VJ  Arnhem


Let op: Piemonte Import is / heeft GEEN winkel ! Wil je zelf je bestelling komen afhalen, dan kan dat maar alleen op afspraak!

 

Op deze locatie is naast het kantoor ook een klein proeflokaal gerealiseerd. Daar zullen proeverijen, masterclasses en cursussen e.d. gegeven gaan worden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de aankondigingen en aanmelden.

Ook kan het proeflokaal door kleine groepen tot ca 12 personen geboekt worden voor een privé proeverij (naast wijn ook grappa en whisky).

Tevens is het proeflokaal beschikbaar als kleinschalige rustige vergaderlocatie voorzien van de nodige voorzieningen, in een schitterende, groene omgeving.
Daarnaast is de plek ook geschikt voor besloten gelegenheden zoals borrel/receptie, bedrijfsuitje of zelfs een feest. de catering wordt in eigen beheer verzorgd of ism met enkele bevriende cateraars (o.a. Atelier de Beleving, Kooknozem,).
- Parkeren op eigen terrein
- bushalte voor de deur aan Amsterdamseweg (halte "De Vijverberg")
- grote buitenruimte


De makkelijkste route om er te komen staat op onderstaand kaartje. Als je dus vanuit Arnhem komt en richting Papendal rijdt, kan je het beste keren bij de stoplichten bij het tankstation De Leeren Doedel / restaurant Roadhouse Arnhem (voorheen Pinocchio). Het veiligste is om uit te voegen en de Limburg Stirumweg in te rijden (bord "doodlopende weg" negeren) en na ca. 100 m rechtsaf laantje in rijden.

voor afhalen van wijn parkeren voor het bakhuisje naast het huis (achter de heg op het grind) en niet bij de buren van Gelders Landschap.