Horeca

Piemonte Import is gespecialiseerd in levering van wijn rechtstreeks van de producent aan de gastronomie. De doelgroep is met name restaurants in het midden- en topsegment, die zich nadrukkelijk willen onderscheiden door een originele wijnkaart met wijnen van hoge kwaliteit. Onze wijnen passen goed in die filosofie en staan daarom al op de kaart bij verschillende top-restaurants. Doordat wij kosten uitspraken door zelf te importeren, kunnen we aan de horeca tegen zeer scherpe prijzen leveren.

Naast restaurants leveren wij ook aan hotels, (wijn)bars en cateraars. Daarbij onderscheiden wij ons vooral met specialistische kennis, een ruime keuze en een uniek aanbod, met name in biologische en bio-dynamische topwijnen.

Ook kunnen wijn van diverse wijnen ook halve flessen leveren, inclusief topwijnen zoals een Barolo en andere crus. Dit is een interessante en duidelijk groeiende markt binnen de horeca. Met halve flessen kunt u uw klanten die geen hele fles willen een kwalitatief hoogwaardig alternatief bieden voor de wijnen per glas, waarvan toch vaak een beperkt aantal wijnen aangeboden wordt en vooral uit de lagere prijsklasse.

Wij leveren  iedere gewenste hoeveelheid, en in principe direkt uit voorraad. Van de geleverde wijnen gaan wij standaard uit van plaatselijke exclusiviteit, en leveren we die niet aan (vergelijkbare) restaurants in de nabije omgeving.

Voor de horeca en andere grootverbruikers hanteren wij een aanzienlijke volumekorting; een prijslijst ex. btw voor de horeca is op aanvraag verkrijgbaar. Wij komen echter ook graag bij u langs om samen te kijken naar te naar mogelijke aanvullingen op uw wijnkaart en u te adviseren over onze wijnen. Uiteraard laten we dan ook graag wat proeven!


Indien u interesse heeft in onze wijnen neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

 

+ + + Wilt u met uw personeel (of met een paar collega chefs & sommeliers) op studie/inspiratie reis naar Piemonte? Wij organiseren ook wijnreizen of  enogastronomische reizen naar Piemonte op maat! + + +