Leveringsvoorwaarden

Tenzij vooraf anders schriftelijk is overeengekomen gelden de volgende algemene leverings- en betalingscondities:

-    Alle vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 19% BTW en 'af kelder', dus exclusief eventuele bezorg- of verzendkosten.
-    Bestellingen kunnen schriftelijk, per email, telefonisch of mondeling doorgegeven worden. Hiervoor kan eventueel een bestelformulier gebruikt worden. Geplaatste bestellingen worden altijd schriftelijk (per email) bevestigd; deze dient altijd goed door de klant gecontroleerd te worden.
-    Elke wijn kan ook per fles besteld worden; zelf gemengde dozen samenstellen is dus mogelijk. Er dient wel altijd per doos (meervoud van 6) besteld te worden. Indien wijn per doos besteld geldt echter een lagere prijs per fles: deze staat tevesn op website en prijslijst vermeld.
-    Indien de bestelling bezorgd of verzonden moet worden, wordt hiervoor aanvullend een bijdrage in de bezorgkosten in rekening gebracht. Deze bedragen 4,95 voor de regio Hilversum (postcode 1211-1223) en Arnhem (postcode 6811-6862) en 9,95 voor de rest van Nederland (bezorging Waddeneilanden alleen in overleg; geen bezorging in overzeese gebiedsdelen).
-    Bij een bestelling van minimaal 24 flessen of twv € 250,- worden géén bezorgkosten in rekening gebracht
-    Bestellingen van ten minste 2 dozen worden gratis bezorgd in de regio Hilversum en Arnhem.
-    Afhalen van de bestelling kan in de meeste gevallen ook, maar altijd alleen op afspraak. Er worden dan geen bezorgkosten in rekening gebracht. Indien de bestelling afgehaald wordt dient dit bij de bestelling vermeld te worden.


-    Levering geschied na betaling vooraf (per overschrijving).  
-    Vanaf het plaatsen van de bestelling via internet geldt een (wettelijke) bedenktermijn van 8 dagen. Binnen deze termijn kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden. Gedurende de bedenktermijn wordt de bestelling niet uitgeleverd. Op expliciet verzoek kan de bestelling eerder uitgeleverd worden; in dat geval vervalt het recht om de bestelling te annuleren.
-    Levering geschiedt in principe binnen 5 dagen na ontvangst van de betaling. Indien er spoed is bij de uitlevering kan in voorkomende gevallen sneller uitgeleverd worden; in dat geval dient bij het plaatsen van de bestelling de uiterste afleverdatum vermeld te worden.
-    Aangezien wijn kwetsbare en in principe bederfelijke waar betreft, kan deze na ontvangst niet geretourneerd worden, tenzij er sprake is van een technische fout in de wijn. In dat laatste geval kan het restant van de wijn kosteloos geretourneerd worden en zal het aankoopbedrag teruggestort worden.
-    indien de wijn onverhoopt niet bevalt zullen wij ons inspannen om tot een passende oplossing te komen.


-    Het aanbod is te allen tijde onder voorbehoud van beschikbaarheid van een wijn en/of specifieke jaargang. Indien een wijn of specifieke jaargang niet meer leverbaar is in de gewenste hoeveelheid, kan de gehele bestelling kosteloos geannuleerd worden.
-    Indien mondeling afwijkende betalings- of leveringscondities overeengekomen worden, zijn deze pas van toepassing indien die schriftelijk bevestigd zijn.
-    Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.


Administratieve gegevens
-    Postadres: Amsterdamseweg 165, 6814 GD  Arnhem
-    Bankrekening: Triodos Bank 198365667 t.n.v. Piemonte Import, Arnhem
-    Kamer van Koophandel: 50978462
-    BTW nr.: 187376153B03
-    Lid van de Vereniging van Kleine Wijnimporteurs (v.KWI)