Wintersluiting 2018

Wintersluiting

Ook wij gaan na een jaar hard werken even bijkomen en genieten van een korte vakantie. Daarom is Piemonte Import 2 weken gesloten rond de feestdagen. Op maandag 7 januari hebben we daarnaast de jaarlijkse inventarisatie.

Tijdens de wintersluiting worden emails niet of slechts af en toe gelezen, en niet of pas na een langere tijd beantwoord. Ook worden bestellingen meestal niet verzonden, en zeker niet binnen de gebruikelijke termijn. Ook is de mogelijkheid tot afhalen zeer beperkt. Je wordt daarom geadviseerd om zoveel mogelijk vóór deze periode voldoende wijn voor de komende weken te bestellen.

De wintersluiting is van maandag 24 december t/m maandag 7 januari 2019.

Vanaf dinsdag 8 januari 2019 kan er weer normaal besteld en afgehaald worden.

 

Cordiali saluti,

Arno Borsboom

 

Magazijnverkoop + inloop proeverij Kerst editie - 15 en 16 december 2018

Magazijnverkoop / inloopproeverij

Komend weekend is er weer de traditionele magazijnverkoop voor de Kerstdagen. Verschillende bij het seizoen passen wijnen zijn in de aanbieding, en er zijn ook diverse restanten te koop met kortingen tot wel 50%!

De magazijnverkoop wordt zoals altijd gecombineerd met een inloopproeverij, waar een aantal Kerstwijnen te proeven zullen zijn, die je gelijk met korting kan kopen. Ook kan je advies krijgen over wijn-spijs combinaties bij je Kerstmenu. Een goede gelegenheid om wijn voor de feestdagen in te slaan dus!
De inloopproeverij is GRATIS.

Daarnaast zijn er een groot aantal wijnen met korting te kopen. Een selectie daarvan is ook inline te bestellen en staat op de website: piemonte-import.nl/acties-en-aanbiedingen.html


Wel svp even van te voren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. dat je langs wilt komen, en op welke dag en met hoeveel personen: de capaciteit is beperkt, dus als er veel bezoekers tegelijk komen moet je langer wachten om geholpen te worden en is er minder tijd per bezoeker.

De magazijnverkoop wordt gehouden op:

zaterdag 15 december van 12 tot 18 uur
zondag 16 december van 13 tot 17 uur

Het magazijn is aan de Amsterdamseweg 461 (witte boerderij op landgoed Lichtenbeek). Voor een routebeschrijving kijk op piemonte-import.nl/route.html

Er kan contant en met PIN betaald worden.

 

 


 

Verhuizing!

PIEMONTE IMPORT GAAT VERHUIZEN!

Na 4,5 jaar op het KEMA-terrein was het tijd voor een groter magazijn. Toen de mogelijkheid langskwam om deze op de mooiste plek van Arnhem te realiseren en daar ook te kunnen gaan wonen, twijfelden we dus ook geen moment!

Momenteel zijn we daarom druk met het verhuizen van de voorraad en het verbouwen en inrichten van het nieuwe magazijn. Per 1 februari 2017 is het oude magazijn op het Kema terrein opgezegd. Meer informatie over de nieuwe locatie en de route voor het (op afspraak) afhalen van bestellingen, is te vinden via het menu boven aan de website.

Wil je ook je bestelling zelf komen afhalen bij de opslagruimte? Dan kan! Maak daarvoor dan een afspraak via de email of per telefoon.